Verzending

 • Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

  Alle pakketten worden met Post NL verstuurd.

  Bent u niet thuis dan kan u tijdens het bestellen een ander aflever adres opgeven (denk aan werk adres of dergelijke) of kiezen voor een Post NL afhaal punt.

  Bij niet thuis ontvangt u een mail van Post NL met daarin informatie omtrent uw pakket.

 • Hoe wordt mijn kleine bestelling verzonden?

  Bestellingen die in een brievenbus doosje passen versturen wij via brievenbus-post, hiervoor hoeft niemand thuis te zijn!
  De postbode zal de bestelling gewoon in de brievenbus doen. U ontvangt wel een track and trace. Middels de ontvangen link blijft u op de hoogte van uw bestelling.

 • Wat zijn de verzendkosten voor Nederland?

  Verzendkosten binnen Nederland, inclusief Waddeneilanden, zijn voor een pakket  € 5,50. Wanneer de producten in een brievenbus doosje passen dan zijn de verzendkosten € 3,35.

  Is uw bestelling meer dan € 65 euro (producten) dan worden er geen verzendkosten berekend.

  U kunt bij het afronden van de bestelling ook altijd kiezen om uw bestelling af te komen halen in de winkel in Leiden.

 • Wat zijn de verzendkosten voor het buitenland?

  Verzendkosten binnen Europa verschillen per land. Wij versturen alle buitenlandse zending per koerier om zo verlies en of diefstal te beperken.

  KDZ is ook voor de verzendingen in het buitenland het aanspreek punt. Zo houden wij korte lijnen en zijn wij in staat om uw pakket ook in het buitenland te volgen en te corrigeren daar waar nodig is.

  Voor verzending binnen de Europese Unie rekenen voor:

  Belgie:        € 14,44
  Duitsland: € 9,95
  Frankrijk:  € 16,84
  UK:             € 26,-

 • Ik bestel buiten de EU?

  De verzendkosten buiten Europa verschillen ook per land. Daarnaast kunnen er invoerrechten en inklaringskosten worden berekend. Deze kosten brengen wij niet in rekening maar uitsluitend de verzendkosten van de transporteur.

  Tijdens het afrekenproces zal na het invoeren van het land van de bestemming de juiste verzendkosten verschijnen!

  Wij versturen alle buitenlandse zending per koerier om zo verlies en of diefstal te beperken. KDZ is ook voor de verzendingen in het buitenland het aanspreek punt. Zo houden wij korte lijnen en zijn wij in staat om uw pakket ook in het buitenland te volgen en te corrigeren daar waar nodig is.

  Voor de actuele verzendkosten kunt u altijd even contact met ons opnemen.