Even voorstellen

 • Dhr. P.J. Bik (Paul)

  Al 40 jaar werkzaam in de drogisterij en al 36 jaar eigenaar van drogisterij De Vijzel (Bik) in Leiden. Sinds 1860 zijn de heren G. Bik, W.F. Bik, G.J. Bik en P.J. Bik verantwoordelijk voor de drogisterij in Leiden. Na zijn vader is de Dhr. P.J. Bik al de 4de generatie drogisten in Leiden. Met zijn brede kennis van zaken maar zeer gespecialiseerd in chemicaliën is Dhr. Bik een vraagbaak voor menige bewoner van Leiden en omgeving. Tot vandaag de dag worden veel ouderwetse recepturen van de Bikken nog gemaakt en verkocht.
  Wilt u nog iets weten of bent u al lang op zoek naar iets?
  Vraag het aan Dhr. Bik, met veel plezier zal hij u verder proberen te helpen.

 • Dhr. G.J. Bik (Geert)

  Nog niet zolang werkzaam als drogist, maar wel de 5de generatie in de Bik-familie. Ook hij is op advies van zijn vader (P.J. Bik) drogist geworden.

  Bik & Bik zijn absoluut geen standaard drogisten. Het ouderwetse gevoel, vakkennis en vooral liefde voor het vak zijn de kenmerken van de Bik drogisterijen. Wat misschien nog wel het belangrijkste is, ze staan nog elke dag in de winkel!

  Komt u een keer in Leiden?
  Loop eens binnen en geniet van de winkel.

Drogisterij Bik ontvangt predicaat Hofleverancier

Aan het eind van de afgelopen middag mocht de heer Bik het predicaat Hofleverancier ontvangen uit handen van de Commissaris van de Koningin in de provincie Zuid-Holland, Jan Franssen. Burgemeester Lenferink, vele bekenden, Lees meer….

Op bezoek bij Drogisterij Bik

Vanuit de historische binnenstad op de Doezastraat in Leiden bedient de familie Bik duizenden klanten in binnen- en buitenland. Drogisterij Bik is het schoolvoorbeeld van een traditioneel familiebedrijf die de stap naar online succesvol heeft gemaakt. Lees meer….