Interprox

Interprox® is het breedste assortiment interproximale borstels dat is ontwikkeld door professionals in de mondgezondheid om de verwijdering van orale biofilm in de ruimtes tussen de tanden te voltooien.

Interprox is geheel verkrijgbaar bij:

Het Interprox®-assortiment is gemaakt met hoogwaardige Tynex®-filamenten. Deze zijn gevlochten rond een draad die is bedekt met isolerend kunststofmateriaal, waardoor gevoeligheid voor allergie voor metaal wordt voorkomen en tandvlees en implantaten worden beschermd.

Interprox® past zich aan alle ruimtes aan. Het ontwerp omvat cilindrische en conische koppen. De eerste worden aanbevolen voor het frontale gebied en de laatste zijn geschikter voor het reinigen van ruimtes tussen kiezen en premolaren.

Afhankelijk van de vorm van de kop, het handvat en andere technische kenmerken, is het assortiment verdeeld in drie soorten borstels: Interprox®, Interprox® Plus en Interprox® Access. Ze kunnen allemaal worden gebruikt om de interproximale ruimtes in elk gebied van de mond te reinigen, maar voor gebruiksgemak wordt Interprox® Plus aanbevolen voor de achterkant van de mond – de gekantelde kop biedt gemakkelijke toegang daar; Interprox® is speciaal ontworpen voor de voorste interproximale ruimtes – de nek en flexibele, niet-geheugenhandgreep, samen met de beschermkap, die aan de handgreep kan worden bevestigd, vergemakkelijken de toegang tot de achterste gebieden; en Interprox® Access voor de kiezen – de gekantelde kop vergemakkelijkt de toegang en de lengte van de handgreep helpt de achterste delen van de mond te bereiken.

Bovendien bevatten alle borstels een beschermkap om ervoor te zorgen dat ze na gebruik schoon kunnen worden gehouden en gemakkelijk mee te nemen zijn.

Het Interprox®-assortiment wordt gecompleteerd met Interprox® Gel. De zorgvuldige samenstelling en de specifieke eigenschappen zorgen ervoor dat het snel interproximale ruimtes kan binnendringen, wat helpt gaatjes en rood tandvlees te voorkomen.

 

Filters
Ga naar de bovenkant