Minami Nutr.

Minami biedt omega 3-voedingssupplementen die stuk voor stuk beantwoorden aan de hoogste normen op het gebied van zuiverheid en kwaliteit. In plaats van simpelweg als “Goed” bestempeld te worden, zijn wij erkend als beste. De visolieproducten van Minami worden bovendien geproduceerd volgens een strenge Europese milieunorm.

Bij Minami beseffen we maar al te goed dat als het gaat om producten die uw gezondheid ondersteunen, u zoekt naar de beste kwaliteit en dat uw verwachtingen hoog zijn. We vertellen u op deze pagina graag meer over de inspanningen die wij verrichten om aan uw verwachtingen te voldoen.

Bijzondere extractiemethode

Minami gebruikt een gepatenteerde milieuvriendelijke productiemethode (superkritische CO2-extractie) die door gerenommeerde wetenschappers wordt geprezen. Hierdoor bereiken wij zeer hoge doseringen omega 3 en een niet te evenaren zuiverheid. Deze meest geavanceerde en kostbare productietechniek wordt gebruikt om tegemoet te komen aan de hoge verwachtingen van onze trouwe klanten. Bekijk hier een afbeelding van het productieproces.

Waarom superkritische CO2-extractie in plaats van moleculaire distillatie? Superkritische CO2-extractie vindt plaats bij lagere temperaturen. Dat is van groot belang voor het behouden van de gunstige eigenschappen van de kwetsbare onverzadigde omega 3-vetzuren. Daarnaast worden er bij CO2-extractie geen chemische oplosmiddelen gebruikt, die anders in de olie achter zouden kunnen blijven. Bekijk hier een vergelijking tussen de extractie- en zuiveringsmethoden voor omega 3-oliën.

Kleine ecologische voetafdruk

Minami gebruikt een gepatenteerde milieuvriendelijke productiemethode. Doordat dit productieproces superefficiënt is, gebruiken we 75% minder warmte dan de concurrentie. De CO2 wordt bijna volledig gerecycled en de fabriek maakt gebruik van biobrandstof in de vorm van raapzaadolie. Minami werkt bovendien uitsluitend met duurzaam gevangen kleinere vissoorten. Zo houden we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk!Minami logo

Filters